02.03.2018

Import Solid modelů

Snižte dobu programování, vyvarujte se chybám

  • Speciální software Solid Model Import značně zjednodušuje 5osé obrábění
  • Zvýšení zisku díky rychlejšímu programování

Pliening, březen 2018: Programování na 5osových strojích HURCO je v podstatě jednoduché a rychlé. Nové zaměstnance s nižším odborným vzděláním lze zaškolit za krátkou dobu.

Nová funkce importu solid modelu navíc nyní zkracuje počet pracovních kroků. Výrobce obráběcích strojů HURCO dodává své stroje připravené na připojení importu solid modelu.

Pomocí jednoduchého importu souborů ve formátu 3D modelu STEP se zkracuje a zjednodušuje doba programování. Funkce importu provádí interpretaci dat a umožňuje programování výroby rovnou na stroji. Cesta od obrobku až ke konstrukčnímu dílu tím bude bezpečnější: Pravděpodobnost chybovosti při programování se několikanásobně snižuje, a to také tím, že se simulace obrábění popsaného programu zobrazí v jednom náhledu spolu se solid modelem. Takto lze bezprostředně vidět, zda se programování hodí pro hotový konstrukční díl a je případně nutné provést dodatečnou úpravu.

Zvýšení zisku díky rychlejšímu programováním

Stroje HURCO jsou vybaveny intuitivně ovladatelným systémem dialogových oken „Max5“. „Naše ovládání je naprostou špičkou a naším jedinečným rukopisem,“ zdůrazňuje Michael Auer, jednatel společnosti HURCO GmbH. „Jedná se o nejrychlejší ovládání v odvětví a enormně zvyšuje účinnost strojů.“ Soubory DXF lze přímo načíst do CNC ovládání. Realizaci kreseb nebo náčrtů do hotového programu lze provést za nejkratší možnou dobu, což přispívá ke zvyšování rentability výroby prototypů, jednotlivých dílů a malosériové výroby.

 

Alexandra Banek
Kontakt

HURCO Werkzeugmaschinen GmbH
Alexandra Banek
Gewerbestraße 5 a
85652 Pliening

Telefon+49 (89) 905094 - 29
E-mail abanek@hurco.de